Beste fellow Motarians,

Drie maal is scheepsrecht! Na 2 maal uitstel is het dan eindelijk zo ver!

Jonneke heeft ondanks de versoepeling van stap 3. nog steeds een “Coronaproof” route uitgezet. Appeltern is daarbij vertrekpunt, lunchplek en eindpunt. We rijden als het ware een achtje met twee cirkels van circa 100 km elk waarbij Appeltern het middelpunt is.

De locatie bij Riverside Outdoor, Hamsestraat 10, 6629 KT in Appeltern biedt voldoende ruimte gezellig samen te zijn en ons toch aan de anderhalve meter regel te houden. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Riverside kan ons een dag-arrangementje aanbieden van koffie met appeltaart, een lunch met soep en broodje kroket en aan ‘t einde nog wat te drinken (2 drankjes) met een snack voor €25,00.

Je bent van harte welkom om het seizoen met een gezellige, fraaie tocht te openen.

Programma:
We verzamelen om 9.00 uur in Appeltern voor koffie met appeltaart, we lunchen hier en we eindigen de middag omstreeks half 5 ook weer bij Riverside.

Voor hen die op vrijdagmiddag / -avond al willen aanrijden en daar dineren en/of overnachten, dat kan bij Hotel Restaurant De Twee Linden (gegevens zie onderaan).

Uiteraard kan je, als je zondag pas weer op huis aan gaat ook weer bij De Twee Linden terecht.

Graag zelf reserveren o.v.v. IFMR.

Meldt je z.s.m. aan door een mail naar: frank@fweber.nl, we hebben er zin in en hopen jullie in groten getale te ontvangen!

Hartelijke groet namens de toercommissie en Jonneke Klinkenberg,

Frank Weber.

Gegevens hotel:
Hotel Restaurant De Twee Linden
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
Gelderland, Nederland

https://detweelinden.nl/nl/

https://detweelinden.nl/nl/