top of page
Groepsfoto.jpg

Het mooiste stuk van Twente 2024

Nagenieten "Twente" rit

Wat een fantastische tijd hebben we gehad bij de Fellowshipmiddag/avond op vrijdag, waar we omringd waren door een geweldige groep Motarians! Na een gezellige borrel hebben we samen genoten van een heerlijke maaltijd en elkaars gezelschap.

Hengelo -> Denekamp

En alsof dat nog niet genoeg was, werden we zaterdag 27 april helemaal in de watten gelegd tijdens een adembenemende tocht door het prachtige Twente!


Om 9:15 uur verzamelden we ons vol enthousiasme bij Van der Valk in Hengelo, klaar voor het avontuur dat voor ons lag. De start van de rit ging richting de idyllische Watermolen van Singraven, waar we onze ogen uitkeken bij de indrukwekkende waterraderen en vijzelturbine. Aansluitend genoten van koffie en heerlijk appelgebak of lokale arretjescake.

Waterrad.jpg

Denekamp -> Ootmarsum

Vanuit Denekamp vervolgende we onze weg naar Gasterij Oatmössche annex Bierbrouwerij Othmar, waar we, hoewel geen bierproeverij, toch mochten genieten van een voortreffelijke lunch. De weergoden waren ons gunstig gezind, met slechts een kort regenbuitje dat al snel weer verdween voordat we vol energie terug op onze motoren stapten.

lunch.jpg
afsluting.jpg

Ootmarsum -> Weerselo -> Hengelo

De route leidde ons verder over prachtige binnenwegen van Ootmarsum naar Weerselo, waar we een korte stop makten bij Het Stift om de prachtige Stiftskert te bewonderen en te genieten van een drankje bij de Stiftsjuffer.

Met een voldaan gevoel keerden we uiteindelijk terug naar Hengelo, waar we de dag afsloten op dezelfde plek waar we begonnen waren; bij Van der Valk.

De sfeer bleef nog lang bruisen van enthousiasme en gezelligheid....

bottom of page