top of page

OVER ONS

IFMR-NL is het Nederlandse chapter van de “International Fellowship of Motorcycling Rotarians”. Dit is een van de 70 beroeps of hobby georiënteerde fellowships van Rotary International.

Wij zijn dus zowel Rotarians als motorrijders en willen vanuit onze gezamenlijke passie voor het motorrijden een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Rotary International. Wij doen dit samen met 1.2 miljoen leden vanuit meer dan 30.000 clubs in 163 landen.

Het doel van Rotary International is het aanmoedigen en aankweken van het ideaal van dienstvaardigheid als grondslag van een waardige ondernemingsgeest en in het bijzonder het aanmoedigen van:

  • Het beter leren kennen van anderen als een gelegenheid tot dienstvaardigheid;

  • De toepassing van hoge ethische normen in bedrijf en beroep, de erkenning van de waarde van iedere nuttige functie en het waarderen door iedere Rotarian van zijn beroep als middel om de maatschappij te dienen;

  • De toepassing van het ideaal van dienstvaardigheid door iedere Rotarian in zijn persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven;

  • Internationaal begrip, goede onderlinge verstandhouding en vrede door een wereldomvattende kameraadschap van mensen, die werkzaam zijn in een bedrijf of beroep en verenigd zijn in het ideaal van dienstvaardigheid.
     

Op 12 mei 2012 heeft de officiële doorstart van IFMR-NL zijn beslag gekregen met de openingstoer. Wij zijn dan met ca 40 leden en verwelkomen alle Rotarians die lid willen worden van IFMR-NL en die samen met ons de passie van het motorrijden willen delen.

IFMR-NL heeft zusterorganisaties in bijna alle landen in Europa, Noord en Zuid-Amerika, Australië en vele andere regio’s in de wereld waar intensieve contacten mee worden onderhouden. In totaal zijn ca 1.800 Rotarians wereldwijd lid van de International Fellowship of Motorcycling Rotarians.

Speedometers
Over ons: About
bottom of page