top of page

wo 05 jun

|

Van der Valk de Cantharel

Bijzondere Sauerland tour 5-6-7 juni 2024.

Ons lid Karel van Wijk organiseert op 5-6-7 juni 2024 een heel bijzondere tour met meerdere interessante (en lekkere) bedrijfsbezoeken in Warstein in het Sauerland! Zie de beschrijving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bijzondere Sauerland tour 5-6-7 juni 2024.
Bijzondere Sauerland tour 5-6-7 juni 2024.

Tijd en locatie

05 jun 2024, 09:00 – 07 jun 2024, 09:00

Van der Valk de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen, Nederland

Over het evenement

Dames en heren,

Het is mij een groot genoegen u een zeer exclusieve trip naar het Sauerland te kunnen aanbieden, met daarin een aantal zeer bijzondere bedrijfsbezoeken.

Het reisschema ziet er ongeveer als volgt uit:

Op woensdag 5 juni rijden we individueel of in groepsverband naar Romantik Hotel Knippschild in Kallenhardt. https://hotel-knippschild.de

We kunnen vanuit van der Valk Apeldoorn een route nemen die door Kurviger is bedacht. Vanuit Apeldoorn rijden we in 5 uur naar Kallenhardt. Aankomst 16.00. Om 17.00 begint het eerste bedrijfsbezoek aan de “Edelbrennerei” een zeer vooraanstaande kleine producent van whisky en likeuren, ook in Kallenhardt, met een proeverij.

Aansluitend hebben we een BBQ, eveneens in de Brennerei.

Donderdag 6 juni bezoeken we Siepmann Werke in Warstein, een smederij waar smeedwerk tot 2500 kg wordt geproduceerd. Zeer indrukwekkend om dit proces van dichtbij te kunnen aanschouwen. Aansluitend bezoeken we de PERSTA appendage fabriek, waar onder andere de smeedstukken worden gebruikt om afsluiters van te maken. Die middag gebruiken we om een mooie tour in de omgeving van Warstein te maken, een gebied dat bekend staat om zijn prachtige landschap, ideaal voor motor ritten. Onze lokale partner kan ons daarbij helpen. ’s Avonds genieten we een diner in hotel Knippschild.

Op vrijdag 7 juni kunnen we weer naar huis rijden, of we organiseren nog iets met onze Duitse counterparts. Dit zou door de huidige directeur-eigenaar van PERSTA en SIEPMANN Werke zeer worden gewaardeerd als hommage aan haar vader die jarenlang president was van de Rotary in Duitsland en vooraanstaand lid van de Duitse IFMR. Kosten: De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn nog niet bekend, maar met een aantal overnachtingen en diners, alsmede de bezoeken zullen we toch snel richting € 400 tot 500 gaan. Dit is de eerste versie en kan nog worden gewijzigd.

Uw gastheer en organisator, Karel van Wijk.

Tickets

  • Sauerland

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page