top of page

vr 05 jul

|

Duiven

Euregio rit 5 / 6 juli 2024

Euregio is de benaming van het samenwerkingsverband op economisch, maatschappelijk en cultureel gebied in het Nederlands/Duitse grensgebied. Het omvat globaal het gebied tussen Nijmegen en Enschede.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Euregio rit 5 / 6 juli 2024
Euregio rit 5 / 6 juli 2024

Tijd en locatie

05 jul 2024, 17:00 – 06 jul 2024, 01:30

Duiven, Impuls 2, 6921 RK Duiven, Nederland

Over het evenement

Euregio is de benaming van het samenwerkingsverband op economisch, maatschappelijk en cultureel gebied in het nederlands/duitse grensgebied.  Het omvat globaal het gebied tussen Nijmegen en Enschede. De rit gaat door dit  zeer gevarieerde landschap.

De rit start bij Hotel van der Valk in Duiven (A12 afrit 28) via het Rijnstrangengebied gaan we langs de Rijn naar de Eltenerberg een historische plek waar we een koffiepauze hebben. Hierna gaat het over Montferland naar ’s Heerenberg. Dan volgt er een deel door het nederlands/duitse grensgebied. We eindigen in het Woold een fraai natuurgebied onder Winterswijk. Hier gaan we lunchen. Het middagtraject gaat langs de steengroeve in Ratum (bekend om de fossiele vondsten richting Groenlo vandaar gaat het via Zieuwent langs kasteel de Slangenburg naar Doetinchem en dan eindigt de tocht in Zeddam bij Hotel het Tolhuis. (op ongeveer 8 kilometer van de A12).

Nadere info volgt.

Tickets

  • Euregio

    Dit is direct je aanmelding voor deze Euregio rit.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page