top of page

vr 08 sep

|

De Limbourg Sittard

Limburg toer (traditie)

Zoals intussen traditie zijn we begin september te gast in Sittard.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Limburg toer (traditie)
Limburg toer (traditie)

Tijd en locatie

08 sep 2023, 12:30 – 10 sep 2023, 10:30

De Limbourg Sittard, Markt 22, 6131 EK Sittard, Nederland

Over het evenement

Naar, intussen, goed gebruik starten we op vrijdagmiddag om 13.30 vanuit Jagershorst in Valkenswaard. Voor een ieder het advies om tijdig aan te rijden en te zorgen dat er nog geluncht kan worden. De organisatie zal ook aanwezig zijn in Valkenswaard. 

Na een korte rit door het mooie Brabantse landschap bezoeken we Yesterdays (www.yesterdays.nl) in Nederweert. Yesterdays is dé plek voor antieke motoren, kun je navragen bij onze George. Na uitleg en rondleiding vertrekken we naar de markt in Sittard. Op het terras zullen we de ‘garage seidel’ nuttigen en ook het diner, diner rond 19.00 uur.

Op de zaterdagochtend verwachten wij iedereen om 9.00 weer op de markt in Sittard. Blaas geleegd en tank gevuld (zullen we vrijdag voor zorgen). De route gaat in de ochtend naar de Limburgse ‘hoofdstad’ Maastricht. Maastricht heeft een verleden met een cementindustrie. De overblijfselen hiervan zullen wij bezoeken. Rond 11.00 worden wij verwacht voor een rondleiding door de ENCI groeve die achtergebleven is. John Vincken (www.encigroevegids.com) zal ons door de Dagbouwgroeve leiden. Om 12.30 zal de lunch ook op de Pietersberg genuttigd worden.

Rond 14.00 uur wordt vertrokken voor een tocht door het heuvelland waarbij we rond 17.00 uur weer eindigen op de markt in Sittard. Wederom ‘garage seidel’ op het terras en diner vanaf 19.00 uur. Een versnapering onderweg, met vergezicht, wordt niet vergeten!

Zondagochtend ontbijten en tijd om huiswaarts te vertrekken.

We zijn wederom te gast bij Hotel De Limbourgh, er zijn kamers gereserveerd onder IFMR / vd Bruggen.

046 - 451 81 51 - info@delimbourgsittard.nl.

Tickets

  • Limburg toer

    Deze toer start vrijdag 1 september in Valkenswaard! Daar kun je aan deelnemen. Dat heb je bij reservering aangegeven.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page