top of page

vr 31 mei

|

Wolfheze

Midden-Nederland / Veluwe

Wij reserveerden een aantal kamers, met kleine korting ten opzichte van internetprijs (152 EUR incl. ontbijt) voor 1 persoon. Organisatie door: Ernst-Jan Schubad en Maurice Uytdewiligen

Midden-Nederland / Veluwe
Midden-Nederland / Veluwe

Tijd en locatie

31 mei 2024, 17:00 – 01 jun 2024, 16:30

Wolfheze, Buunderkamp 8, 6874 NC Wolfheze, Nederland

Over het evenement

31 mei - 1 juni

Ontdek de pracht van Midden Nederland tijdens onze tocht door de adembenemende landschappen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Vertrekkend vanuit het schilderachtige Wolfheze, volgt onze route de kronkelende wegen van de Veluwe naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Na een koffiepauze in het charmante Wijk bij Duurstede, trekken we verder door de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug richting Renswoude, waar een lunch op ons wacht te midden van een unieke omgeving.

Geen enkele verkenning van Midden Nederland is compleet zonder een vleugje Veluwe. Langs de iconische plekjes van de Hoge Veluwe zetten we onze reis voort, om uiteindelijk samen af te sluiten bij de Buunderkamp, waar we gezamenlijk nog een drankje kunnen nuttigen voordat we huiswaarts keren.

Over het evenement Vrijdag 31 mei: FELLOWSHIP middag en -avond: misschien wel het belangrijkste onderdeel van deze tour is de vrijdagmiddagborrel met aansluitend gezamenlijk eten. We borrelen vanaf 17.00 in de bar en gaan om ongeveer 19.00 aan tafel. Als je besluit te overnachten, kun je profiteren van het “IFMR Arrangement” bij Fletcher hotel de Buunderkamp in Wolfheze, stuur een mail aan: sales@hoteldebuunderkamp.nl met de referentie: 107-GFC4099.  LET OP: laat Ernst-Jan of Frank weten of je er vrijdag bij bent voor de borrel en het diner, dit ivm reservering tafel via toercommissaris@ifmr-nl.nl of penningmeester@ifmr-nl.nl. Zaterdag 1 juni: Op zaterdag 1 juni ontvangen we je “volgetankt” vanaf 08:30 uur bij Fletcher Hotel de Buunderkamp, Wolfheze. We vertrekken vanaf de parkeerplaats van het hotel om 09:00 uur stipt.

Tickets

  • Midden Nederland

    Wij verwelkomen je graag op vrijdagavond of zaterdagochtend

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page