top of page

za 18 jun

|

Deventer

Salland toer

Te gast in het mooie Overijssel

Registration is Closed
See other events
Salland toer
Salland toer

Tijd en locatie

18 jun 2022, 09:00

Deventer, Deventerweg 121, 7418 DA Deventer, Netherlands

Over het evenement

Zaterdag 18 juni hebben we een prachtige route gepland door het mooie Sallandse landschap. We starten om 9:00 uur met rit die start vanaf het Postillion Hotel Deventer, Deventerweg 121, 7418 DA Deventer. Registratie is vanaf 08:30 onder genot van een kopje koffie. Voordat we bij onze eerste stop aankomen passeren we Holterberg met haar mooie weggetjes en prachtige vergezichten. Bij de eerste, zeer motorvriendelijke stop genieten we van een kop koffie met een lekker stuk gebak. Tevens brengen we een bezoek aan een bijzonder museum waar we ons wanen in vroegere tijden. Herinneringen van weleer brengen ons terug naar grootmoeders tijd.

We vervolgen de rit door de mooie omgeving van Hardenberg en Ommen en we slingeren rond de rivier de Vecht door de mooiste landschappen. De Vecht volgend komen we aan in Dalfsen waar een heerlijke lunch op ons wacht.

Na de lunch sturen we onze motoren richting het IJssel gebied wat weer hele andere kanten van ons mooie Salland landschap laat zien. We passeren het beroemde Museumkasteel het Nijenhuis (bekend van de film Discovery of Heaven en Museum de Fundatie) in Heino en via plaatsjes als Wijhe en Olst komen we aan bij de pont die ons overzet naar de overkant van de IJssel.

Lekker toerend langs de oever van de IJssel genieten we van alles wat ons vizier passeert en sturen we naar de laatste stop voor het einde van de rit waar we heerlijk na kunnen praten en genieten van een rit van ongeveer 170 km. Hierna nemen we afscheid van hen die weer huiswaarts gaan, voor de anderen zet de tour zich voort naar het postillonhotel.

De kosten voor de versnaperingen en lunch tijdens de tour bedragen € 35 per persoon. Gelieve dit contant en vooral gepast mee te nemen, het wordt bij de registratie geïncasseerd.

Overnachting

Voor hen die de heen- en/of terugreis niet op dezelfde dag als de tour willen laten plaatsvinden, is een hotelovernachting mogelijk. Natuurlijk meteen een fijne gelegenheid voor de traditionele Fellowshipavonden. We treffen elkaar onder genot van een hapje en drankje en genieten met elkaar van een gezamenlijk diner, zowel op de vrijdagavond (va ca 17:00 uur) als op de zaterdagavond aansluitend aan de rit.

Reserveren van het hotel gebeurt individueel, hetzij via de mail: fo1.deventer@postillionhotels.com of telefonisch: 0570-624022, o.v.v. IFMR Motorrit 17-18 juni.

De organisatie maakte speciale prijsafspraken: 1 persoons kamer: €109,- inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. 2 persoons kamer: €119,- inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. 3 gangen meerkeuze diner (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht): €23,50 per persoon (Er is altijd de mogelijkheid tussen vis, vegetarisch en vlees).

Reserveren blijft mogelijk tot: 10 juni.

Voor vragen: Maurice Uytdewilligen (maurice@apstherapy.com)

Tickets

  • Aanmelding

    US$ 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

US$ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page