top of page

za 14 okt

|

Akersloot

Slottoer: Noord-Holland op zijn 'motor mooist'

Op zaterdag 14 oktober is het weer zover: de grote ronde van Noord Holland

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Slottoer: Noord-Holland op zijn 'motor mooist'
Slottoer: Noord-Holland op zijn 'motor mooist'

Tijd en locatie

14 okt 2023, 08:30 – 17:00

Akersloot, Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 14 oktober is het weer zover: de grote ronde van Noord Holland. Omdat we een vol programma hebben gaan we op 9.15 van start bij hotel van der Valk in Akersloot. Wie zin heeft schuift vrijdagavond aan bij het diner.

De tocht gaat eerst naar het noorden, over vele ringdijken van verschillende polders om uiteindelijk onze eerste stop te maken bij het kleine maar fijne museum van Wil Hartog. Voor de jongeren onder ons: Wil Hartog, de witte reus, de Max Verstappen van het motorracen uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Zijn eerste motor en een echte race motor zijn in het museum te bezichtigen. 

Ook maken we even een korte ronde door de grasdrogerij waar onder andere ook pulp brokken worden gemaakt, dat spul waar uw konijn of paard helemaal blij van wordt.

Na dit bezoek gaan we via een hele korte rit door naar ons koffie met gebak adres, De Bijenstal in Opperdoes. 

Na ons culinair te hebben vermaakt gaan we de onovertroffen West Friese Ringdijk  af om uiteindelijk te stoppen bij De Molenschuur in Koedijk waar we een lunch zullen gebruiken.

Vervolgens dwars door Alkmaar op naar het laatste deel van de tocht, een wonderschoon bochtig geheel lang vele forten en versterkingen om uiteindelijk bij De Zaanse Schans op te steken en een afscheidsborrel te nemen. 

In totaal een 145 km lange gevarieerde tours. Wij hebben mooi weer besteld en verwachten u in grote getale. Namens de organisatie, Karel van Wijk

Tickets

  • Slottoer 2023: Noord-Holland

    14 oktober Noord-Holland op zijn 'motor mooist'

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page