top of page

za 13 mei

|

Doorwerth

Tour Midden Nederland - Veluwe

In dit weekend organiseren wij weer een prachtige tour door het Veluwe landschap. Uitgestrekte wegen, natuur en weinig stoplichten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tour Midden Nederland - Veluwe
Tour Midden Nederland - Veluwe

Tijd en locatie

13 mei 2023, 09:00

Doorwerth, Kabeljauwallee 35, 6865 BL Doorwerth, Netherlands

Over het evenement

In dit weekend organiseren wij weer een prachtige tour door het Veluwe landschap. Uitgestrekte wegen, natuur en weinig stoplichten.

Met als startpunt de mooie omgeving van Doorwerth rijden we via Wageningen naar het noorden via de Veluwe. Met natuurlijk een stop voor koffie, een lekkere lunch en veel om ons heen kijken hierna.

Pas op voor overstekende herten! Deze tocht wordt georganiseerd door Ebbel Iwema en Ernst-Jan Schubad, woonachtig in de regio en dus ‘kenners’ van de mooie weggetjes.

Op vrijdagmiddag 12 mei, vanaf 16.30 uur treffen wij elkaar bij Fletcher hotel Doorwerth (www.hoteldoorwerth.nl). Na de borrel gaan wij gezellig met elkaar aan tafel.

Overnachten kan hier ook, reserveer graag voor 28 april a.s. een kamer via tel: 0317 – 319 010 of info@hoteldoorwerth.nl onder vermelding van IFMR Tour Tochten, reserveringsnummer GFC9422.

De rit start op zaterdagochtend 13 mei na het ontbijt en koffie om 9 uur op het parkeerterrein van Fletcher hotel Doorwerth ( Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem Kabeljauwallee 35, 6865 BL Doorwerth). Kom je op zaterdagochtend aan, dan zien we je graag kort voor 09.00 uur verschijnen.

We rijden via  Wolfheze, langs het ‘Park De Hoge Veluwe’ naar Otterlo. Vervolgens via Wekerom naar Kootwijk, midden op de Veluwe, die we oversteken via Garderen en Staverden naar Vierhouten waar we op een prachtig terras in het centrum van koffie met overheerlijke (appel)taart, met of zonder … kunnen genieten.

Via Vaassen en Wenum Wiesel zakken we af langs de grenzen van de Kroondomeinen naar Apeldoorn langs de ingang van ‘Paleis Het Loo’ om in Hoog Soeren in ‘Brasserie Het Jachthuis’ de lunch te gebruiken. Dan steken we heide en zandverstuivingen over, om via Apeldoorn-Zuid en Beekbergen langs de Berg en Dalweg (wil je het nog mooier hebben!!) via Hoenderloo en het Deelerwoud de weg terug naar Doorwerth op te zoeken waar we naar verwachting begin tweede helft van de middag aan kunnen komen. Bij ons vertrekpunt: Fletcher Hotel Doorwerth.

De totale lengte van de route is ongeveer 160 km.

Wij zien jullie graag op de 12e (namiddag) of de 13e (kort voor 09.00 uur) in Doorwerth!

Tickets

  • Veluwerit 2023

    Dit is direct je aanmelding voor deze openingsrit. Let op: Zelf het hotel reserveren: 024-7920200 (Tip: Boek het City Trip arrangement inclusief diner en ontbijt)

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page