top of page

za 07 mei

|

Hoogezand

Van Hoogezand via Usquert en Appingedam naar Assen

Een schitterende route, georganiseerd door Jacob Jansen, door het Groningse landschap met interessante stops. Schrijf je snel in!

Registration is Closed
See other events
Van Hoogezand via Usquert en Appingedam naar Assen
Van Hoogezand via Usquert en Appingedam naar Assen

Tijd en locatie

07 mei 2022, 09:00 – 16:00

Hoogezand, Meint Veningastraat 123, 9601 KE Hoogezand, Nederland

Over het evenement

Vrienden van de IFMR,

De start is 's morgens om 9.00 uur vanaf Hotel Faber, Meint Veningastraat 123 in 9601KE Hoogezand. T. 059839336 en  info@hotelfaber.nl Bij Hotel Faber kan ook worden overnacht van vrijdag 6 mei op zaterdag 7 mei. Voor het bespreken van een hotelkamer kan er met korting via de site; hotelfaber.nl worden geboekt voor een kamer met ontbijt.

Op 7 mei ontbijt en/of binnenkomen van 8.00 tot 9.00 uur bij Hotel Faber. We starten met de motorrit om 9.00 uur en rijden richting Usquert voor de koffie, daarna rijden we via de kleinste zeehaven van Nederland Noordpolderzijl naar de Eemshaven. We gaan kijken bij de veerboten naar Denemarken en naar Borkum, we rijden via diverse bedrijven, centrale's, Google en verder via boerenweggetjes naar de Stad Appingedam voor de lunch en waar Henk Dijkstra iets over Appingedam gaat vertellen. Na de lunch gaan we verder via mooie weggetjes naar Veendam, waar we bij de golfbaan een stop maken voor de thee of iets anders met en waar we nog wat over het golfen kunnen horen. Na de stop bij de golfbaan van golfclub de Compagnie gaan we naar het eindpunt v.d.Valk in Assen, zodat we weer in de buurt van de hoofdwegen zitten voor de thuisreis.

Tickets

  • Aanmelding

    US$ 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

US$ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page